Utdannelse og erfaring

Jeg er utdannet kunst- og uttrykksterapeut, en helsefaglig utdanning på masternivå fra Universitetet i Sør-øst Norge i samarbeid med NIKUT. Grunnutdanningen min er innen kunst og design med en mastergrad fra Goldsmiths, University of London. Har også en sertifisering i Bilateral Guided Drawing fra Institute for Sensorimotor Art Therapy, en metode som baserer seg på kunnskap om kroppens responser ved traumer.

Jeg har arbeidserfaring med bruk av kunst- og uttrykksmetoder i gruppe- og individualterapi fra spesialisthelsetjenesten i Oslo.  

Fra tidligere har jeg femten års erfaring fra skapende arbeid og formidling i det kreative fagfeltet. 

I dag bor og arbeider jeg i London ved siden av å ha egen praksis online. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis du tror tilnærmingen kan være noe for deg. 

IMG_5956.jpg

Kontaktinfo

97799824

Konfidensialitet og ansvar

Jeg er registrert  i Norge gjennom NFP, Norsk forening for psykoterapi og har ansvarsforsikring gjennom NFKUT, Norsk forening for kunst og uttrykksterapi. Jeg er medlem av BAAT, British Association of Art Therapists og tar veileder utdannelse som er godkjent av CPCA (Councelling & Psychotherapy Central Awarding Body).

Som registrert psykoterapeut følger jeg de yrkesetiske retningslinjer til NFKUT som samsvarer både med EAP (European Association for Psychotherapy) og IETA (International Expressive Arts Association). 

Du kan være trygg på at jeg ikke diskutere deg, din historie (eller eventuelt dine klienter) med andre med mindre det oppstår alvorlig bekymring knyttet til din eller andres sikkerhet.

Logo_NFKUT_u_edited.jpg